Saturday, November 30, 2013

Cu Psihologu La Oradea

Cand pomenim sanatate, automat ne gandim la tot ce poate fi mai rau, sau mai bine poate pentru unii pacienti. Aceasta diferenta este vizibila astazi la noi foarte usor. De vina este sistemul, care in ultimii 20 de ani, nu a facut nimic altceva decat sa traga tot mai in jos ce este in jurul lui.



Sanatatea care este una dintre cele mai importante arii dintr-o tara, este pusa la grea incercare in zilele noastra. Daca in unele orase din tara, sunt doctori care isi fac cu mandrie meseria si servesc pacientii cu iubire de meserie, se pare ca acest sistem a intors invers valorile practicantilor. Fara un comision nimeni nu trece pragul mai nou. Un sistem dupa care, daca nu ai cu ce plati, mor la usa.

Cred ca pana si omenia are pretul ei, sau cel mai bine spus, nu isi mai are pretul. Fiecare e pentru interes personal. O baza de date s-a facut recent, prin care cei mai buni, respectati si recomandati doctori din tara sunt introdusi. S-a inceput cu Oradea, categoria psihologie. Psihologii din Oradea sunt foarte cautati.

Totul este la inceput dar suntem pozitivi ca rezultatul acestei munci va fi bun, si pacientii, cei care se bucura de el, vor aprecia munca facuta de comunitate cat si de dezvoltatorii acestui program.

No comments:

Post a Comment