Friday, November 29, 2013

Psihologi In Craiova

Cand pomenim cuvantul psiholog, gandul ne poarta automat la personae calme, care sunt capabile sa citeasca sau sa adapteze o convorbire astfel incat cel care este pacient sa spuna pana si cea mai mica problema a sa. Tot timpul ne ferim de astfel de cadre medical, si spunem ca e ceva de domeniul Hollywood'ului. Ei bine, si la noi in tara sunt pacienti cu nevoi, oameni cu probleme.




Cadrele medicale care practica aceasta meserie sunt de cele mai multe ori, diferite de noi. A fi un bun psiholog, a practica aceasta meserie cere anumite calitati nu doar practice, ci si emotionale. Un doctor psiholog trebuie sa aiba anumite calitati pentru a se putea transpune in toate cazurile in pielea pacientilor, si a intelege ce se intampla cu viata lor.

Cazuri similare cand doctorii, au reusit acest lucru si poate chiar au demonstrat cat de bine pot intoare pacientul prin anumite proceduri sunt foarte multe.

Craiova, un oras deosebit, ca potential, si ca zona turistica are un potential deosebit cand vine cazul persoanelor cu probleme mentale. Aici sunt o mare parte din cei cei mai buni doctori din Romania care practica necontenit aceasta meserie sub tutela fie a cabinetelor particulare, fie statului.

Nu de putine ori ei au reusit sa atraga pacienti si din alte orase. Pozitia orasului, ofera un plus pacientilor cu probleme. Fiind o zona linistita atrage lumea care are nevoie de tratament.

No comments:

Post a Comment