Saturday, November 30, 2013

Psiholog In Oradea

Cu cat cautam mai multe raspunsuri, cu atat nu vom gasi ce cautam. Este o piata din ce in ce mai grea, si cei din sistemul sanatatii o stiu. Ca simplu pacient tot timpul caut ce e mai bun, dar ca pacient care trece prin traume, prefer sa nu discut, ci sa caut un tratament pentru persoana mea. Este greu sa nu dai crezare unor problem, atunci cand realmente acestea te depasesc.

Cand stresul, si problemele cotidiene par sa se tina lant, chiar nu stii unde, la cine sa mai apelezi in astfel de momente. Este frustrant, si devine greu, parca din ce in ce mai greu sa stii ca vrei sa te tratezi, dar nu reusesti. Cred ca cel mai bun remediu in astfel de probleme sunt doctorii psihologi, care ofera diagnostice foarte bune, chiar daca noi le ignoram.

Este lesne de inteles de ce ei sunt o nisa mai speciala in domeniul sanatatii. Sunt mereu in cautarea neprevazutului, a neintelesului. Chiar daca avem printre cele mai bune centre din tara, se pare ca medici din Oradea, Iasi, Cluj, au prefera sa plece. O cauza pe care am pierdut-o. Inca un meci pierdut cu noi insine. Psihologii din Oradea sunt recomandati pentru diverse actiuni, dar se pare ca ei au inceput aceasta migrare a cadrelor medicale.





De ce sa fie un semnal de alarma totusi pentru noi. Iata ca noi trebuie sa fim cei care facem schimbarea, cei care spunem ca asa nu se mai poate. Chiar daca o ducem relativ bine, trebuie sa fim convinsi ca nu se poate intr-o directie care nu are directie. Profesia de psiholog in Oradea, nu este o profesie simpla, si de cele mai multe ori te poti intampina cu cazuri dintre cele mai grele, si cei care practica inca meseria o stiu foarte bine. Este o meserie careia te dedici si careia ii oferi, si uiti ca trebuie sa primesti.

No comments:

Post a Comment