Friday, November 29, 2013

La Psiholog In Constanta

Cand pomenim cuvantul psiholog, gandul ne poarta automat la personae calme, care sunt capabile sa citeasca sau sa adapteze o convorbire astfel incat cel care este pacient sa spuna pana si cea mai mica problema a sa. Tot timpul ne ferim de astfel de cadre medical, si spunem ca e ceva de domeniul Hollywood'ului. Ei bine, si la noi in tara sunt pacienti cu nevoi, oameni cu probleme.
 


Cadrele medicale care practica aceasta meserie sunt de cele mai multe ori, diferite de noi. A fi un bun psiholoh, a practica aceasta meserie cere anumite calitati nu doar practice, ci si emotionale. Un doctor psiholog trebuie sa aiba anumite calitati pentru a se putea transpune in toate cazurile in pielea pacientilor, si a intelege ce se intampla cu viata lor. Cazuri similare cand doctorii, au reusit acest lucru si poate chiar au demonstrat cat de bine pot intoare pacientul prin anumite proceduri sunt foarte multe.
Psihologi din Constanta sunt o ramura deosebita pe care multi dintre pacienti o apreciaza. Este doar un pas pe care multi il evita in al face. In ce consta, este doar un mit. Povestea de a fi un bun psiholog, consta intr-o buna pregatire. 

No comments:

Post a Comment